www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Coco, Cocos nucifera / Palmae
Beneficis per la salut
Coco
L'oli de coco és digerit i absorbit amb facilitat; fins a un 95-98% tan ràpidament com el greix de llard a causa del baix pes molecular dels àcids grassos. Igual que altres olis vegetals, pràcticament no conté colesterol.

En països on es conrea, el coco s'usa comunament per cuinar, fent que les proteïnes i carbohidrats de baixa qualitat siguin més digestibles. De fet, l'oli de coco de cadena mitjana saturat de forma natural pot ser més saludable que altres olis vegetals de cadena curta hidrogenats artificialment.

La llet de coco és una bona font de fibra ajudant a mantenir els nivells de potassi. El potassi és un dels compostos més importants per al metabolisme humà a causa de la funció que exerceix en l'equilibri intracel·lular. El potassi és essencial en la dieta; la seva manca resulta en debilitat muscular, confusió mental i problemes en el cor. La polpa i la llet ajuden a prevenir els efectes derivats de la falta de potassi, entre els quals està la insuficiència neuromuscular (debilitat o paràlisi), problemes en el sistema respiratori o malalties cardiovasculars.

MMV Tropical Coco SL
Tradició popular
El consum de coco és molt interessant pel potassi que subministra al nostre organisme. Aquest element és essencial en la dieta. La seva manca resulta en debilitat muscular, confusió mental i problemes en el cor.

La polpa i la llet ajuden a prevenir els efectes derivats de la falta de potassi, entre els quals està la insuficiència neuromuscular (debilitat o paralisis), problemes en el sistema respiratori o malalties cardiovasculars.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]