www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Fruita de la passió, Passiflora edulis / Passifloraceae
Beneficis per la salut
Com ocorre amb moltes fruites, la fruita de la passió és un font excel·lent de fibra, vitamines i minerals. Les vitamines presents en aquest fruit són A, B1, B2, B3 i C. Les vitamines són essencials per al nostre cos, en el qual actuen principalment com a coenzims amb funció catalítica, tal com ocorre amb la vitamina B3 niacina (àcid nicotínico), la qual participa en la síntesi i degradació dels carbohidrats, àcids grassos i aminoàcids.

Amb referència als minerals, la fruita de la passió és una bona font de potassi, calci, fòsfor, magnesi, ferro, manganès, seleni i zinc. El seleni forma part del sistema antioxidant cel·lular, el qual és responsable de mantenir l'estructura i funcions de les membranes cel·lulars. Actua amb la vitamina I, evitant d'aquesta manera el dany provocat pels radicals lliures de l'oxigen.
Tradició popular
Les fruites de la passió tenen efectes sedants i relaxants, per la qual cosa estan indicades en casos d'ansietat o insomni.

Les fruites de la passió són riques en flavonoides i alcaloides que actuen beneficiosament en els problemes del somni. És un excel·lent sedant que provoca un somni natural, per la qual cosa està indicada en casos d'insomni i ansietat. Fins i tot es comercialitzen pastilles amb extractes d'aquesta planta.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]