www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Llimona, Citrus limon / Rutaceae
Les llimones poden presentar-se en multitud d'envasos. Generalment en els supermercats es troben en borses o malles d'1,5, 2 o 3 kg o bé, en caixes de fins a 15 kg per a la lliure elecció del consumidor. També és usual les safates de poliestirè expandit amb plàstic estirable.

Els fruits recol·lectats es disposen en caixes de plàstic de 18 kg de capacitat i es traslladen a magatzems de confecció. En altres països com Brasil o Argentina els fruits s'aboquen en borses d'uns 400 kg, les quals es transporten al magatzem.

Les llimones es transporten i venen en caixes de fusta o en borses de malla. Les unitats de venda que ens solem trobar en supermercats, tendes, etc., solen ser caixes, borses o malles de fins a 1, 2, 2,5, 3 kg de capacitat.

També se solen trobar les llimones sobre safates de poliestirè expandit amb plàstic estirable molt útils per al mestressa de casa per la comoditat de trasllat.

Algunes llimones s'emboliquen en un paper fi denominat ‘paper calma’ que porta impresa la marca de l'empresa. Segons les normes aquest paper ha de ser nou, net, no tòxic i ha de col·locar-se correctament en sentit i adherència.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]