www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Mandarina, Citrus reticulata / Rutaceae
Generalment en els supermercats solem trobar-nos les mandarines en borses o malles d'1 o 2 kg o bé, en unitats soltes disposades en caixes de fins a 15 kg per a la lliure elecció del consumidor. També és usual les safates de poliestirè expandit amb 6 o 8 unitats.

Les mandarines es troben al mercat en multitud d'envasos. Les unitats de venda preenvasadas que ens solem trobar en supermercats, tendes, etc., solen ser borses o malles de fins a 1 o 2 kg de capacitat.

També solem trobar taronges exposades en els mostradors de la secció de fruites en safates 10 i 15 kg, amb els fruits encaixats i ordenats en diverses capes estèticament ben distribuïts per a la lliure elecció del consumidor. Moltes de les mandarines d'aquestes caixes van empaperades i mostrant l'etiqueta de la marca comercial com a reclam al comprador.

En alguns hipermercats són freqüents els envasos de 60 i 180 kg, grans caixes la base de les quals és un pallet i on es troben dipositades les malles d'1 o 2 kg.

En nombrosos centres comercials i amb la intenció d'economitzar espai en els rebosts del consumidor, les mandarines es presenten en safates de 6 o 8 unitats, de poliestirè expandit recobertes amb plàstic estirable més fàcils de comprar i al mateix temps més atractives per al consumidor.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]