www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Grosella espinosa, Ribes grossularia / Saxifragaceae (Grossulariaceae)
Existeixen cinc varietats de groselles espinosa més importants que són:

-"Achilles": És llarga, ovalada, les groselles són petites, vermelloses, poc vellosa. És molt bona varietat de consum i està disponible passada la segona setmana de juliol a Regne Unit.
-"Fredonia": És una varietat molt llarga de cultiu tardà. És una grosella de color vermell fosc que creix a Estats Units, però que és originària d'Anglaterra. Està disponible al juliol-agost.
-"Poorman": Possiblement sigui la millor varietat de groselles a Amèrica. És molt llarga i de color vermell. Posseeix excel·lent sabor i textura. Està disponible al juliol.
-"Whinham"s Industry": És una varietat originària d'Anglaterra. La forma dels fruits és més aviat allargada. En madurar prenen un color vermellós purpúreo i posseeix el borrissol curt. L'olor i sabor són excel·lents. Està disponible a primers de juliol a Regne Unit.
-"Whitesmith": També denominada "English White". Quan aconsegueix la maduresa posseeix diferents colors des de verd a groc. És d'escàs borrissol, posseeix una olor suau i una excepcional fragància. És una de les varietats millors per ser consumides en fresc però també per ser processades. Al mercat estan disponibles a últims de juny i principis de juliol a Regne Unit.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]