www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Poma, Malus domestica / Rosaceae
Les pomes s'envasen per al consumidor de totes les maneres possibles. S'usen malles amb rosteixes, que poden venir amb una banda de plàstic on s'expliquen les seves característiques; bosses de plàstic, que són una de les formes més econòmiques i comunes de portar les pomes a casa; safates que poden ser de cartoncillo, plàstic o poliestirè expandit i es recobreixen amb plàstic estirable o s'envasen horitzontalment (flow-pack).

En l'envasament de pomes per al consumidor s'usen tots els tipus d'envasos. Malles amb rosteixes que faciliten portar el producte i que poden venir amb una banda de plàstic on s'expliquen les seves característiques. Les bosses de plàstic són una de les formes més econòmiques i comunes de portar les pomes a casa. Aquests envasos solen contenir més d'un quilogram; quan són quantitats menors s'usen safates que poden ser de cartoncillo, plàstic o poliestirè expandit –les comunes safates blanques, però que també poden tenir altres colors-, que ser recobreixen amb plàstic estirable o s'envasen horitzontalment (flow-pack).

En aquests envasos petits és comú que hi hagi una barreja de varietats o inclusivament, de fruits (pomes amb plàtans i cítrics, per exemple), per atendre les necessitats d'una família poc nombrosa donant opció de diversitat al consumidor.

Quan no estan preenvasadas, la tenda rep les pomes en envasos amb capacitats que van des dels 7 kg fins als 20; a l'apartat sobre ‘Disponibilitat’ existeix un quadre amb diversos exemples.

La poma en fresc es troba també formant part de macedònies que venen preparades i a Estats Units es comercialitzen trossos de poma en petites borses que els nens poden portar al col·legi o, en general, es consumeixen com tentempié. Aquests trossos poden fins i tot vendre's amb una salsa de xocolata, gerd, etc.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]