www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Papaia, Carica papaya / Caricaceae
Beneficis per la salut
La planta de la papaia dóna fruits durant tot l'any, per aquest motiu es constitueixi com a font important d'una sèrie de nutrients (especialment vitamina C, provitamina A, calci i carbohidrats) per a països tropicals subdesenvolupats. Els carbohidrats principals que es troben són els sucres, amb poca fécula ja en els fruits madurs.

El color de la polpa de la papaia madura es deu als pigments dels carotenoides. Es considera que la vitamina C i els carotenoides poden reduir el risc de contreure diversos tipus de càncer en consumir-se com a part d'una dieta rica en fruites i hortalisses. En canvi, no existeixen proves que aquests compostos en forma aïllada tinguin el mateix efecte. Les papaies també són riques en criptoxantina, licopeno, fitoeno, ferro, magnesi i zinc.
Tradició popular
La papaia és un aliment adequat per a dietes d'adelgazamiento ja que és baix en calories, saciante i laxant. És un estimulador de la digestió i un aliment fàcil de consumir per aquelles persones que tenen problemes dentals.

Donat la baixa aportació calòrica de la papaia, és molt utilitzada en dietes d'adelgazamiento. A més, és un aliment saciante i laxant.

L'enzim papaína que conté activa la digestió, i el seu consum en estat inmaduro es recomana a aquelles persones que sofreixen problemes d'estómac i digestions pesades.

Atès que la seva polpa és molt fàcil de mastegar i empassar, és un aliment ideal per a persones malaltes o amb problemes dentals.

Les llavors mòltes s'empren com vermífugo.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]