www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Herba dels canonges, Valerianella locusta / Valerianaceae
Beneficis per la salut
L'herba dels canonges és baixa en greix i no conté greixos saturats ni colesterol. També és pobre en sodi i és una bona font de vitamina C. Encara que existeixen altres factors que afecten al desenvolupament del càncer i malalties del cor, dietes baixes en greixos saturats i colesterol poden aportar un efecte protector. Aquesta planta és, entre les hortalisses de fulla, la millor font de ferro. A més, aporta 5 vegades més carotenoides provitamina A i 3 vegades més vitamina C que l'enciam. L'herba del canonge és una bona font de potassi, el qual intensifica el sistema immunològic i brinda protecció contra les malalties cardiovasculars. Com més verds siguin les fulles, majors seran les seves propietats saludables.

PBHF
Tradició popular
El magnesi és un dels seus principals components, juntament amb el potassi i el ferro. El magnesi és el principal antagonista del calci natural i impedint un flux excessiu de calci, per exemple en les cèl·lules del múscul cardíac. És per això molt eficaç en persones amb problemes cardíacs, angines de pit o infart de miocardi. El magnesi augmenta la vitalitat i la capacitat de concentració, sent el mineral més important per combatre l'estrès.

Posseeix gran quantitat de ferro, el qual forma part dels glòbuls vermells i transporta l'oxigen per a la respiració cel·lular.

També conté betacaroteno, que és el pas previ per a la síntesi de vitamina A i el principal protector de les mucoses.

Així, les herbes dels canonges són útils per enfortir el cor i prevenir les lesions cardíaques, activar el metabolisme cel·lular, augmentar la capacitat de suportar l'estrès, millorar la capacitat d'esforç físic i augmentar la vitalitat, enfortir les mucoses de tot l'organisme, optimitzar la capacitat de concentració, reforçar el sistema immunitari i protegir les cèl·lules.

Aquesta planta no té cap tipus de contraindicacions quant al seu consum.
Interempresas Media, S.L. / 2019 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]