www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Rave, Raphanus sativus / Cruciferae (Brassicaceae)
Els raves poden presentar-se amb o sense fulles. En el primer cas, formant manojos de 10 a 20 peces i en alguns casos es confeccionen manojos que contenen la meitat d'una varietat i la restant d'una altra. Per als raves la presentació en manojos és l'habitual para conreessis primerencs, mentre que els comercialitzats a l'estiu, tardor i hivern solen desfoliarse.

Els raves amb fulles poden comercialitzar-se també preenvasados utilitzant pel·lícules estirables o retràctils, o en borses de malla. Els raves sense fulles també es poden preenvasar en sacs de malla o de plàstic.

En alguns casos es preenvasan utilitzant recobriments de plàstic (normalment amb altres hortalisses formant un preparat per a bullit), estirables o retractiles.

La forma tradicional de presentació sempre havia estat en manojos i amb fulles, fins que es va estendre des d'Holanda i Estats Units la manera de fer-ho en bosses de plàstic i sense fulles. Aquesta segona manera de presentació afavoreix el manteniment de la qualitat en disminuir la pèrdua d'aigua a causa de la falta de fulles i a l'ambient humit que es crea a l'interior de les borses. Per a la venda al detall se solen utilitzar borses còniques amb un contingut de 125 grams.

Els tipus d'envasos utilitzats en diferents països europeus són els següents: a Anglaterra caixes de cartró ondat d'un contingut net de 2,7 kg; a Alemanya s'utilitza plató de cartró ondat de 5,9 kg de contingut net; a França el tipus d'envàs utilitzat és el plató de fusta amb un contingut net de 4,3 kg i finalment a Espanya s'utilitza el plató de fusta però amb un contingut net de 9 kg.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]