www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Grosella vermella, Ribes rubrum / Saxifragaceae (Grossulariaceae)
Beneficis per la salut
Vermella o negra, la grosella és una bona font de vitamines. La grosella vermella ha de consumir-se preferentment madura i fresca, ja que d'aquesta manera conserva tot el seu valor nutricional. El seu contingut en flavonoides i en vitamina B ajuda a enfortir els capil·lars, protegeix els teixits corporals i prevé l'arterioesclerosis, l'apoplexia i la diabetis.

La grosella negra i vermella es recomanen a les dones durant l'embaràs i la lactància i al mateix temps participa en el desenvolupament dels ossos del nounat. La grosella estimula la millora del sistema immunològic, la respiració i té propietats diuréticas.
Tradició popular
Les groselles són fruites diuréticas indicades en cas d'hipertensió. A més prevenen catarros i malalties gastrointestinals.

Les groselles vermelles eren recomanades pels metges de l'Edat Mitjana per al tractament de diverses malalties dels òrgans digestius.

Són fruites diuréticas i es poden consumir sense problemes en casos d'hipertensió. També són un remei eficaç contra la diarrea.

Les groselles vermelles i negres són eficaces en la prevenció i cura de la grip i altres malalties catarrales. Els seus àcids estimulen el funcionament intestinal i les secrecions de les glàndules digestives.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]