www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Xirimoia, Annona cherimola / Annonaceae
Beneficis per la salut
La xirimoia no té colesterol, és baixa en greix i constitueix una bona font de vitamina C. Aquesta vitamina és un bon exemple de compost que desenvolupa més d'una funció. Participa en la síntesi del col·làgen, intensifica l'absorpción de ferro i és un potent antioxidant que protegeix a les nostres cèl·lules de l'oxidació.

La xirimoia també és una bona font de minerals. Aquests són nutrients necessaris per als processos metabòlics i també estan presents en els teixits i òrgans del cos. Necessitem una ingesta suficientment alta de vitamines i minerals que desenvolupin funcions metabòliques i d'un altre tipus per estar en forma i gaudir d'una bona qualitat de vida.
Tradició popular
La xirimoia és útil en dietes d'adelgazamiento i per a persones amb problemes de cor, fetge o ronyons. A més pot ajudar en casos d'osteoporosis.

La xirimoia resulta útil per a persones amb problemes cardíacs, hepàtics o renals, a causa del seu alt contingut en aigua i el seu baix nivell de greixos.

També pot intervenir en dietes d'adelgazamiento, ja que conté poques calories, encara que sense oblidar que més que altres fruites carnosas. A més resulta de fàcil digestió.

El fòsfor i calci que aporta són constituents dels ossos, per la qual cosa resulta adequada a qualsevol edat i recomanable en casos d'osteoporosis.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]