www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Endívia, Cichorium intybus / Compositae
El preenvasado és opcional, encara que constitueix la forma més estesa de presentació. Les safates recobertes amb pel·lícula de plàstic extensible contenint diverses unitats representen el sistema més emprat.

Durant l'envasat les safates es col·loquen en caixes de cartró o en paper setinat de forma horitzontal si no s'ha efectuat un preenvasado. De vegades es col·loca dins de la caixa una bossa de plàstic que recobreix als cogollos protegint-los de la dessecació. Els plàstics que impedeixen el pas de llum proporcionen una protecció opcional al propi envàs enfront de l'enverdecimiento. Avui dia també es venen endívies en flow-pack . Aquesta forma d'envasament consisteix a introduir les endívies en safates de plàstic transparent cobertes amb una borsa plàstica.

Les capacitats més comunes dels envasos són de 5,8 i 10 kg, encara que aquest últim presenta problemes per machucamiento en les endívies de les capes inferiors. Les exportacions de França i Bèlgica se solen realitzar en recipients de 5 kg.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]