www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Bròquil, Brassica oleracea var. italica / Brassicaceae
El preenvasado dels bròquils és recomanable per evitar la deshidratació. Per a això s'usen materials plàstics, fent envasos des de 250 a 500g. El transport es realitza en platons de fusta o cartró de diferents grandàries, amb capacitat entre 6 i 8kg.

Encara que de vegades no es realitzi, és convenient preenvasar els bròquils per evitar la seva dessecació. Per a això es pot usar per a les inflorescències principals plàstic estirable (polietilè) o safates recobertes amb plàstic. Per als rebrots es poden usar cistelles recobertes de plàstic. Quan es fa preenvasado, els pesos del paquet oscil·len entre els 250 i els 500g.

Una forma d'envasament que ha tingut molt èxit consisteix en una safata recoberta amb plàstic que conté meitat de bròquil i meitat de coliflor, i que està preparada per cuinar-se en microones.

Per al transport del bròquil existeixen diferents grandàries d'envasos, amb capacitats que van dels 6 fins als 8kg, i mesures de fins a 600x400x150mm. Aquests envasos són de fusta o cartró, en aquest cas han de tractar-se per evitar que absorbeixin humitat del producte. El transport de bròquils a orri es realitza en envasos d'entre 3 i 12kg.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]