www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Albercoc, Prunus armeniaca / Rosaceae
Els albercocs es presenten en tres tipus d'envasos fonamentalment: caixes de fins a 5 kg de pes preparades per a la venda al lliure servei de la fruita, safates de poliestirè expandit; també de cartoncillo expandit o en envasos anomenats flow-pack.

Existeixen al mercat diferents tipus d'envasos en els quals podem trobar-nos albercocs. Els més comuns són safates o platons de cartró o fusta en els quals es disposen els albercocs per a venda a lliure servei. També són habituals les petites caixes d'1 kg de pes disponibles per a la venda directa.

Últimament per facilitar la compra al consumidor i per evitar els possibles danys al fruit per manipulació, els albercocs es disposen en safates de poliestirè expandit amb plàstic estirable. També resulta més atractiu al consumidor pel que es mantenen les característiques organolépticas.

Entre les últimes tendències d'envasament d'aquest tipus de fruites es troba en flow-pack, que no és més que una petita cestita de plàstic transparent PVC en la qual es disposen els albercocs. Aquest recipient està embolicat en un plàstic arrugable i també transparent amb petits forats per facilitar la sortida dels gasos produïts a causa de la respiració de la fruita. Aquests envasos solen portar una rosteix de plàstic o material similar amb la intenció de facilitar al consumidor la seva manipulació. És molt freqüent veure aquest tipus d'envàs en altres fruites com les prunes o les maduixes.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]