www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Pera, Pyrus cummunis / Rosaceae
Beneficis per la salut
Les peres són una bona font de vitamina C, fibra, potassi i vitamina I. La fibra ajuda a controlar els nivells de sucre en la sang i el colesterol. Una pera de grandària mitjana conté un 10% de la vitamina C i un 15% de la fibra que els nostres cossos necessiten diàriament per mantenir-se sans. La vitamina C és un potent antioxidant que pot protegir contra diversos tipus de càncer i intensifica les funcions immunològiques. Una manca perllongada de vitamina C provoca l'escorbuto, una de les malalties més antigues conegudes per l'ésser humà. La recerca mostra que consumir fibra ajuda a protegir contra una sèrie de trastorns del tub digestiu, incloent el càncer d'intestí. Una pera de grandària mitjana és una bona font de carbohidrats.

FPC
Tradició popular
La pera té diverses propietats medicinals gràcies al seu contingut en aigua i fibra, i a la seva riquesa en vitamines i minerals. És adequada per depurar l'organisme i netejar l'intestí. A més és diurética i aporta minerals a l'organisme.

La riquesa en fibra i aigua de la pera la fa indicada en diversos problemes de l'aparell digestiu. Netegen l'intestí i eliminen alguns trastorns d'aquesta zona. L'escorça d'aquest fruit és un excel·lent diurético, a causa de la cel·lulosa que conté.

A més, la pera és considerada antianémica i adequada per a diabètics. Se li atribueixen altres propietats medicinals a la pera, com que és depurativa, laxant, remineralizante, nutritiva, astringente, sedant i refrescant, per la qual cosa està indicat en els casos de reumatisme, gota, artritis, astènia, embaràs, tuberculosi i diarrea.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]