www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Remolatxa, Beta vulgaris var. esculenta / Chenopodiaceae
Beneficis per la salut
La remolatxa és una valuosa font d'una gran varietat de nutrients entre els quals destaquen els carbohidrats, la fibra, els minerals (potassi, calci, ferro, fòsfor i sodi) i les vitamines (provitamina A, niacina i vitamina C). La remolatxa també destaca pel seu contingut de folato, una vitamina del grup B. El folato és important per al desenvolupament normal de les cèl·lules. També s'ha comprovat que un consum de folato elevat és important per a un embaràs sa, alhora que ajuda a protegir contra les malalties cardiovasculars i el càncer.
Tradició popular
La remolatxa és un bon protector de l'aparell circulatori. Són eficaços com a protectors contra les malalties cardiovasculars, els dipòsits de colesterol i la deterioració cel·lular.

També produeixen un gran efecte diurético, facilitant l'eliminació de sals i àcid úric. Així mateix, alleuja els símptomes provocats per la retenció de líquids i edemes. El seu contingut en fibra és considerable i similar al d'altres arrels. Això li confereix un efecte laxant, prevenint el restrenyiment i alleujant els seus símptomes. El consum de les fulles verdes situades en la part superior de l'arrel aporta principalment betacarotenos, calci i ferro.
Interempresas Media, S.L. / 2020 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]