www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Taronja, Citrus sinensis / Rutaceae
Les taronges poden presentar-se en multitud d'envasos. Generalment en els supermercats solem trobar-nos-les en borses o malles de fins a 3 kg o bé, en caixes de fins a 15 kg per a la lliure elecció del consumidor. També és usuals les safates de poliestirè expandit de 6 unitats.

En l'envasament de taronges s'usen una gran quantitat d'envasos. Les unitats de venda que ens solem trobar en supermercats, tendes, etc., solen ser caixes, borses o malles de fins a 3 kg de capacitat.

Quan no estan preenvasadas, la tenda sol rebre les taronges en envasos de 7 kg fins a 20.

També solem trobar taronges exposades en els mostradors de les fruites en caixes de 2, 2.5, 3, 10 i 15 kg, amb els fruits encaixats i ordenats en diverses capes estèticament ben distribuïts per a la lliure elecció del consumidor. Moltes de les taronges d'aquestes caixes van empaperades i mostrant l'etiqueta de la marca comercial com a reclam al degustador.

En alguns hipermercats són freqüents els envasos de 60 i 180 kg, grans caixes la base de les quals és un pallet i on es troben dipositades malles d'1,5 o 2 kg.

En nombrosos centres comercials i amb la intenció d'economitzar espai en els rebosts del consumidor, les taronges es presenten en safates de 6 unitats, de poliestirè expandit recobertes amb plàstic estirable.

També se solen trobar safates amb barreja de taronges, pomes i plàtans per facilitar la compra al consumidor, ja que aquests són els fruits més comprats.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]