www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Col xinesa, Brassica rapa / Cruciferae (Brassicaceae)
Beneficis per la salut
La col xinesa és una font de carotenoides provitamina A, vitamina C, fibra i folato. La vitamina A és bona per a la vista, ossos, dents, pell, teixits corporals, reproducció i el desenvolupament de les funcions hormonals i de les co-enzims. La vitamina C és un poderós anitioxidante, de manera que pot protegir contra diversos tipus de càncer i intensifica les funcions immunològiques. Recerques ens mostren que el consum de fibra ajuda a protegir contra un nombre de trastorns del tub intestinal, incloent el càncer d'intestí.

El folato és important per desenvolupar un embaràs saludable i per a la salut del nounat. Una ingesta més elevada de folato també pot protegir contra les malalties cardiovasculars i el càncer, particularment de còlon i coll de l'úter. El folato participa en les funcions mentals ajudant als nens a mantenir l'atenció.
Tradició popular
Les cols xineses poden ser usades per persones amb problemes d'estómac o intestí, ja que són digestives i prevenen el restrenyiment. A més el seu consum és adequat contra la hipertensió.

Les cols xineses són molt digestives, per la qual cosa estan indicades per a persones amb problemes gastrointestinals. A més, el seu consum és un bon mètode de prevenció contra diverses patologies, com el restrenyiment, la hipertensió i altres malalties cardiovasculars.
Interempresas Media, S.L. / 2019 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]