www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Col xinesa, Brassica rapa / Cruciferae (Brassicaceae)
L'envasament de les cols xineses es realitza normalment mitjançant l'envolvimiento de les peces amb plàstics estirables. Per al seu transport s'usen platons que normalment són de cartró i que contenen entre 7 i 12 cols. En l'envàs s'han d'indicar clarament les característiques de les cols xineses que conté (categoria, pes, etc.)

En el cas de les cols xineses, el preenvasado més general és l'ús de plàstics estirables, encara que algunes vegades s'usen bosses de plàstic o safates de poliestirè expandit recobertes de plàstics estirables.

L'envasament de les cols xineses es realitza en platons de cartró generalment i d'una grandària de 60x40cm, contenint entre 7 i 12 peces, amb un pes aproximat de 8-9kg. També s'usen envasos amb un pes de 14kg.

Com indiquen les normes de qualitat vigents, l'envàs ha de tenir un contingut homogeni, contenint col·les del mateix origen, categoria i grandària. Els materials han de ser nous, nets i que no danyin el producte. Han de tenir una etiqueta que indiqui l'envasador, categoria i nombre d'unitats o pes.
Interempresas Media, S.L. / 2019 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]