www.interempresas.net
  Fruites Hortalisses
es en ca
 
Porro, Allium porrum / Liliaceae (Alliaceae)
Els porros es preenvasan en sacs de plàstic, safates recobertes o amb pel·lícules estirables, flow-pack, encara que el més freqüent és la seva venda en manojos. També es comercialitzen porros mini, envasats en safates de plàstic recobertes amb pel·lícules plàstiques.

Els porros es preenvasan de diferents formes. Es poden usar pel·lícules estirables, sacs de plàstic o safates recobertes amb plàstic en les quals només s'envasa la zona blanquejada. També s'utilitza l'envasament horitzontal o flow-pack.

A Espanya la forma més freqüent de presentació és en manojos lligats manualment de 2-3 peces, generalment amb la totalitat de les arrels i les fulles alguna cosa retallades. A França els manojos es comercialitzen al pes. Per a això s'usen peces de 200 a 250g per completar 1kg amb quatre o cinc d'elles.

Una altra possible presentació és la dels porros mini. Es tracta de porros que es recol·lecten amb un diàmetre d'1-2cm als quals es retalla les fulles i les arrels. Després de rentar-se es preenvasan en safates de plàstic recobertes. Aquestes bolsitas s'envasen en platons de cartró.
Interempresas Media, S.L. / 2024 [ Avís legal | Política de Protección de Datos | Política de cookies | Publicidad]